HOS Veiligheidskundigen

Welke veiligheidskundigen kunt u inhuren?

Onze veiligheidskundigen

Veiligheid neemt een prominente rol in binnen de bedrijfsvoering en cultuur van bedrijven. Vaak is er niet voldoende kennis in huis om aan alle wettelijke eisen te voldoen en wordt er een specialist ingehuurd. Deze specialisten zijn dan Middelbaar of Hoger Veiligheidskundigen (MVK of HVK). Beide veiligheidskundigen zijn naast hun specialistische werkzaamheden in staat toolboxen te organiseren en te geven, veiligheidsinstructies te geven en inspecties/audits op locatie te verrichten.

Is uw organisatie bezig met het verbeteren van de veiligheid binnen het bedrijf of bij een project? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte. Zowel onze HVK’ers en MVK’ers zijn snel in te zetten om maatwerk te leveren bij uw situatie. Zo kunnen zij bijdragen aan het verbeteren van uw veiligheidsniveau en cultuur.

Onze veiligheidskundigen

Hoger Veiligheidskundigen

Een HVK’er zorgt dat de organisatie als geheel ook veilig werkt en de structuur biedt om veiligheid voor de werknemers te borgen. Een HVK-er is ervoor opgeleid om een uitgebreide RI&E en een VGM plan op te stellen en zal zijn uitgebreide kennis en kunde op het gebied van de Arbowetgeving inzetten.

HOS Safety Group

Middelbaar Veiligheidskundigen

Een MVK’er concentreert zich op de uitvoering van de veiligheid op de werkvloer. Hij controleert of de veiligheidsplannen nageleefd en uitgevoerd worden door controles op locatie.

middelbaar en hoger Veiligheidskundigen inhuren

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden?

U kunt hier contact opnemen met HOS Veiligheidskundigen, wij helpen u graag persoonlijk bij uw situatie. Daarnaast zijn wij ook te bereiken via de HOS Safety Group en HOS Brandwachten. Wilt u veiligheidskundigen inhuren en het liefst direct een van onze medewerkers spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

    Scroll naar boven