HOS Veiligheidskundigen

Middelbaar Veiligheidskundigen

Onze Middelbaar Veiligheidskundigen

Onze middelbaar veiligheidskundigen, of te wel mvk’ers, streven net als de hoger veiligheidskundigen naar het optimaliseren van de veiligheid in een bedrijf en tijdens processen. De mvk’er concentreert zich meer op de uitvoering van de veiligheid op de werkvloer. Hij controleert of de veiligheidsplannen nageleefd en uitgevoerd worden door controles op locatie. Dankzij zijn kennis kan een mvk’er onveilige en ongezonde situaties en risico’s herkennen en u direct van een oplossingsgericht advies voorzien. Onze mvk’ers zijn inzetbaar als veiligheidscontroleur en adviseur, en coördineren de toepassing en behoud van het veiligheidsbeleid. 

De mvk’ers van HOS Veiligheidskundigen ondersteunen uw team met de uitvoering van verschillende werkzaamheden. Naast het voorzien van adviezen, signaleren van onveilige situaties en houden van toezicht op de uitvoering van het veiligheidsbeleid kunnen zij RI&E’s opstellen, taak risico analyses maken en VGWM trainingen voorzien.

Bent u op zoek naar een middelbaar veiligheidskundige voor ondersteuning bij uw project? Of wellicht past een hoger veiligheidskundige beter bij uw situatie. Neem dan geheel vrijblijvend contact met HOS Veiligheidskundigen op voor meer informatie en de mogelijkheden. Samen bekijken wij hoe wij u van de beste veiligheidskundige kunnen voorzien, afhankelijk van de situatie van uw project en doelstellingen. 

Middelbaar Veiligheidskundigen

Niet zeker welke veiligheidskundige het beste bij uw project past? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

middelbaar en hoger Veiligheidskundigen inhuren

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over middelbaar veiligheidskundigen of veiligheidskundigen in het algemeen? Dan helpen wij u graag verder! Wij zijn dagelijks te bereiken en voorzien u graag van een offerte op maat. Naast HOS Veiligheidskundigen kunt u ook dagelijks contact met ons opnemen via de HOS Safety Group.

    Scroll naar boven