Over ons

Wat kunt u van ons verwachten?

HOS Veiligheidskundigen is uw partner op het gebied van veiligheidskundigen. Wij zijn specialist in het detacheren van verschillende veiligheidskundigen specialisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoger of middelbaar veiligheidskundigen. Een hoger veiligheidskundige kan ook wel bekend staan als een HVK’er en een middelbaar veiligheidskundige als MVK’er. 

Onze veiligheidskundigen zijn er in gespecialiseerd om de veiligheidsrisico’s binnen uw bedrijf en op uw werkvloer te herkennen. Zij kunnen deze risico’s inschatten en door middel van advisering, controle en toezicht laten afnemen. De veiligheidskundigen kunnen dankzij hun kennis en ervaring de veiligheidscultuur en veiligheidscommunicatie binnen uw bedrijf verbeteren en de veiligheidsrisico’s wegnemen. Zo voldoet u aan de wettelijke eisen, werken uw werknemers veiliger en kunnen calamiteiten en risico’s voorkomen worden. Zo houdt u uw medewerkers veiliger tijdens hun werkzaamheden.

Wilt u een hoger of middelbaar veiligheidskundige inhuren of meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan

HOS Veiligheidskundigen is onderdeel van de HOS Safety Group

HOS Safety Group als uw samenwerkingspartner

De HOS Safety Group is een netwerk van bedrijven die er naar streven gezamenlijk de veiligheid op de werkvloer te waarborgen en het veiligheidsbelang binnen organisaties te verhogen. Als nieuwe groep werken wij onder één vlag om saamhorig en verbonden ons werk uit te voeren. Hierbij speelt het delen van kennis en ervaring een belangrijke rol.

Wat is de HOS Safety Group

Wij zijn in 2023 in het leven geroepen om als groep, onder één vlag, te streven naar een optimale waarborging van de veiligheid op de werkvloer van onze opdrachtgevers. Ontstaan uit HOS VeiligheidsCombi en Brandwacht Online, dus met jaren aan ervaring en kennis.

Dankzij onze landelijke dekking van veiligheidsspecialisten weten wij onze klanten op snel en persoonlijk van een oplossing te voorzien. Het waarborgen van de veiligheid bereiken we met onze kenmerken die centraal staan in onze dienstverlening.

HOS Safety Group

Onze kenmerken

Scroll naar boven